| Start/Etusivu | About Us/Me | Our Pack/Koiramme | News/Uutiset| Puppies/Pentuja | Litters/Pentueet|


News / Uutiset

Maaliskuu 2017

Täytyy myöntää, että päivitykset kotisivuille ovat olleet hieman vähäisiä =). Reilussa vuodessa on ehtinyt tapahtua aika paljon. Skilos mas Teamissä on nyt kaksi MuotoValiota Plättä ja Topi, Kiitos omistajille aktiivisuudesta! Koira määrämme on tällä hetkellä 5 koiraa joista kolme on vanhusta. Greta kohta 14v , Bonbon 11v ja Tumppi jo 9v. Tumpin selkä on vihoitellut ajoittain aika paljonkin ja fysioterapiasta ja hieronnasta ei ole enää oikein hyötyä. Emme mene magneettiin koska leikkaus ei ole vaihtoehto ja aika epätodennäköistä että mitään leikattavaa löytyisi edes kuvauksessa. Elämme päivä kerrallaan ja nautimme kaikista niistä kuten viimeisestä! Ei Tumppi ihan rampa ole koska kävimme Valkeallassa RN jonka yhteydessä oli Beagle erikoisnäyttely ja Tumppi oli 77 ilmoitetusta beaglesta ROP ja ROP-veteraani ja lopulta vielä RYP1 ja koko näyttelyn BIS 3 ja BIS 2 veteraani. Skilos mas kasvattajaluokka oli ROP ja lopulta koko näyttelyn BIS kasvattaja luokka!

Muuten koiramme ovat olleet terveitä ja olemme saaneet nauttia virkeistä mummoista talossa! G.n kuulo on heikentynyt rajusti, mutta se ei menoa haittaa ja leikki nuorten kanssa on välillä todella vauhdikasta kun juostaan tarhaa ympäri!

Lähes kaikki tietävätkin, että viime kesä oli meillä erittäin raskas ja huolen täyteinen Miikan sairastuessa Diffuusi B suurisoluiseen Lymfoomaan ja HLH.n. Onneksi kaikki päättyi onnellisesti ja syöpä siirtyi remissioon, nyt terveystarkastuksia on neljästi vuodessa ensimmäisen vuoden ajan jonka jälkeen tarkastukset harvenevat. Joskus toivomme kuulevamme Miikan parantuneen täysin syövästä mutta siihen menee vielä aikaa.

Anne vaihtoi työpaikkaa syksyllä ja on nyt Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla taas kahdenkymmnene vuoiden jälkeen hoitajana. Anne aloitti viime vuonna Kasvattaja Akatemian josta valmistuu tämän vuoden aikana, tästä opinnosta on taatusti apua kasvatustyössä jatkossa!

Pentuja meille ei ole syntymässä ennen vuoden vaihdetta 2017/2018.

 

Tammikuu / January 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet.... vai miten se meni =). Vuosi 2015 oli meille ilon vuosi, pennut löysivät omat kodit joissa niitä rakastetaan ja hoidetaan rakkaudella. Upeita saavutuksia harrastusten saralla joista Baloon (Skilos mas Joyfull Joker) hieno Jälkivalion arvo ja Plätän (Skilos mas Glof widow) Suomen muotovalion arvo olivat hienoimpia saavutuksia!!! Topi (Skilos mas Mercury) on jaksanut käydä vastoinkäymisistä huolimatta ajokokeissa ja toivotaan tulevaisuuden kokeisiin parempaa onnea monelta osalta! =).

Meidän poppoo sai haistella uusia hajuja hetken Bratislavassa ja saimme osaksemme todella suurta huomiota. Emme ole koskaan kokeneet niin suurta ihmisten ihmettelyä, iloa, hämmästystä, uteliaisuutta, sormella osoittamista ja tuijotusta kuin Slovakiassa koiriemme kanssa. Mutta ihana taas palata tänne maalle puhtaaseen ympäristöön ja rauhallisille metsäpoluille!

Odotamme nyt jännityksellä kuinka Duurin siemennys onnistui ja syntykö meille pentuja. Duuri saa kasvatella vatsaansa rauhassa vielä Kurun maisemissa ja tulee meille lähempänä synnytyksen ajan kohtaa jos siemennys on tuottanut tulosta.

Nyt nautimme takan lämmöstä, kuulaista pakkaspäivistä ja talven hiljaisuudesta. Lataamme akkuja tulevaan vuoteen ja toivomme että se toisia mukanaan iloa, uusia ystäviä ja terveyttä kaikille!

 

Syyskuu / September 2015

Aika on mennyt taasen kovaa vauhtia ja syksy on saapunut. Kesän pentueesta Ruutin tyttö Brie jäi kotiinkasvamaan ja kastotaan mitä tästä pienestä sinttimuikkusesta tulee. Syksy tuo uusia tuulia sillä pääsemme haistelemaan uusia tuoksuja koko lauman kanssa Slovakiaan. Emme viivy siellä kuin vuoden loppuun mutta ihan hyvää vaihtelua sekin varmasti on ja koirat nauttivat. Greta Grand Diva jää suomeen ystäviemme hoitoon ja saa varmasti nauttia Kuningattarelle sopivasta kohtelusta. Pyörähdämme matkan aikana muutamssa näyttelyssä mielenkiinnon vuoksi , emme todellakaan odota mitään tulosta sillä koiramme ovat aika erilaisia mitä siellä päin maailmaa beagle on. Mutta varmasti kokemuksena ihan hieno =). Messari jää meiltä nyt väliin mutta ensi vuonna taas tavataan =).

Toukokuu / May 2015

Tänään 29pv perjantaina olemme joutuneet jättämään jäähyväiset rakkaalle Stella tytöllemme. Kiitos Stella kaikista vuosista jotka olit luonamme ilahduttamassa meitä aurinkoisella luonteellasi! Hyvää matkaa sinne missä ruoho on aina vihreää ja kolotukset eivät vaivaa. Suru on suunnaton mutta parhaalle kaverille pitää antaa myös jäähyväiset ja hymy tulee vielä ja kaikki ne hauskat tapahtumat jotka jätit muistoihimme

Aika on kulunut taasen pentujen kassa huimaa vauhtia. Kohta Claran pennut muuttavat omiin koteihinsa ja talo taas hiljenee hetkeksi. Ruutin pennut syntyvät juhannuksen jälkeen ja sitten onkin talossamme tämän pentueen jälkeen hetken hiljaista =). Pentujen kanssa on ollut hauska puuhastella kun en ole nyt ollut töissä terveyteni vuoksi kuin satunnaisia viikkoja ja päiviä. Mutta pennut ovat toki pitäneet kireisenä ja vauhtia on piisannut!!

Helmikuu / February 2015

Kevät on jo kolkuttelemassa ovelle ja se tarkoittaa pentujen odotusta. Clara astutettiin Tumpilla viikolla 7 ja pentuja toivotaan syntyvän viikolla 16. Clara käy ultrassa Raahessa Katin kanssa ja kuulemme uutisia noin neljän viikon päästä astutuksesta. Toivomme, että pieniä beaglen alkuja olisi näkyvissä. Koska olen nyt enemmän koirien kanssa kotona ja töissä käyn harvemmin (Miikan matkustellessa ympäri eurooppaa ja maailmaa) voin keskittyä koiriimme ja pentuihin paremmin. Nautimme koirien kanssa pitkistä lenkeistä ja yhteisestä puuhastelusta.

Joulukuu / December 2014

Toivotamme kaikille kasvattiemme omistajille koirineen oikein hyvää ja rauhallista JOULUA!!!!

Lokakuu / October 2014

Pennut syntyivät 10 pv lokakuuta. Synnytys meni hyvin ja pennut ja mamma voivat hyvin. Nyt vaan odotellaan mitä pikkuisista luppakorvista kasvaa.

Puppies born 10 oct everything went fine and puppies and mum doing fine. Now we just wait how puppies will grow.

Syyskuu / September 2014

Kesä meni kohisten ja oli lyhyen oloinen koska kuumaa jaksoa kesti niin vähän aikaa, mutta koirat ja me ihmiset nautimme helteestä. Kesään kuului tietysti vuosittainen Beaglepäivä joka meni hyvin ja rattoisasti. Kerrankin sää suosi meitä todenteolla ja pipot saimme jättää kotiin. Koirien kirmatessa ympäri saarta me ihmiset grillasimme, saunoimme ja uimme.

Loppu kesällä Maailman voittaja näyttely oli pääkohta ja saimme vieraita Tanskasta ja Italiasta asti.Venäjän kasvatit omistajineen myös ehtivät pipahtaa luonamme ja oli kiva nähdä kuinka Viava ja Jerry nauttivat saaressa uimisesta ja kotimaisemista =). Kaikki meni hyvin ja mukavaa oli!. Näyttelypäivä oli hieman raskas aikaisen heräämisen ja pitkän päivän vuoksi mutta oli muuten oikein mukava ja antoisa. Tom (Skilos mas PlayboyPlay) pärjäsi porukasta parhaiten ollen juniori uroksissa toinen. Viva (Skilos mas Pretty Hot) sisko oli juniori nartuissa hienoisti kolmas. Jerry (Skilos mas Patou Forever) sai juniori-luokassa EH.n. Valioluokassa Ruuti (Skilos mas Glory To Heartbeat) sai Eri.n kuten Tumppi (Skilos mas Stardust) sekä Helmi (Skilos mas Sun Moon Stars) mutta eivät sijoittuneet luokassa. Clara (PontePosca's Angel Face) oli avo nartuissa Eri.n kanssa neljäs. Neo (Skilos mas Matrix) sai avoimissa uroksissa EH.n. Veteraaneissa Titi (Skilos mas Morningstar) oli hienosti 2 eri.llä ja Lara (Skilos mas Pennies in The sky) oli 4 veteraaneissa Eri.llä. Elvis (Skilos mas Morning Coffee) oli Veteraaneissa 4. eri.llä. Olime tyytyväisä sijoituksiin ja tuloksin! Kiitos kaikille mukana olleille ja kaikille ketkä auttoivat meitä koirien esittämisessä ja huoltamisessa!

Nyt syksyn suurin odottamisen aihe on Ruutin pennut jotka pitäisivät syntyä heti Lokakuun alussa. Maha on kasvanut kiitettävästi ja toivotaan että kaikki menee hyvin kuten viime kerralla. Lisää pennuista päivitämme Pentuja sivuille kun pennut ovat syntyneet maailmaan. Nyt vielä syksyn viimojen piiskatessa ikkunaan odottelemmee kärsivällisesti pentujen syntymää.

January / Tammikuu 2014

Niin vuosi taas vaihtui ja uusi jakso alkoi. Talvi alkoi, tai kalenterin talvi, rauhallisesti. Emme ole käyneet paljon näyttelyissä. Messukeskuksessakin vierailimme vain sunnuntaina vuoden voittaja näyttelyssä joss Ruuti oli pn3 ja Tom ROP pentu, Skilos mas kasvattaja luokka oli myös ROP, KP.llä emme kuitenkaan jääneet isoon kehään koska odottaminen olisi ollut tunteja ja kokoomakehässä todellakin raskasta odottamista ihmisille ja koirille. Joskus jos saamme kasaan tasaisen kasvattaja luokan ja olemme ROP voidaan asiaa jopa harkita =). Syksyllä pääsimme vihdoin kesälomalle ja matkamme amerikan maalla oli todella antoisa ja rentouttava, vaikka maileja karttui vuokra auton mittariin runsaasti. Näimme paljon ja koimme paljon, ensimmäisenä mieleen jäi maisema Grand Canjonilla, se oli aivan mieletön paikka ja yksikään valokuva paikasta ei anna käsitystä paikan vaikuttavuudesta ja kauneudesta. Sinne olisi kiva päästä joskus toistekin. Lensimme Canjonin yllä tunnin kestävän kierroksen ja antoi pienenkäsityksen kanjonin valtavasta koosta ja monimuotoisuudesta. Toinen kohokohta oli Delfinien rapsutus San Diegon Sea Worldissa, olimme varanneet kävelykierroksen jossa pääsimme ruokkimaan eläimiä ja kuulemaan yksityiskohtaisempaa selostusta toiminnasta Sea Worldissa ja eläimistä siellä. Delfiinit olivat kierroksen kohokohta, ehdottomasti =). Matkan päätepysäkki oli The Nationals eli vuoden päänäyttely Amerikassa, tällä kertaa näyttely pidettiin Arizonan Tucsonissa. Auringon paiste ja lämmin ilma kruunasivat matkan. Kitos kaikille "kotijoukoille" täällä suomen päässä ketkä hoiditte ja huolehditte koiristamme poissa ollessamme. Erityis kiitos Patricialle joka jopa käytti Tom pojan pentunäyttelyssä täällä Lahdessa ja handlasi pojan ROP pennuksi!

Suunnitelmissa olisi virkistyä käymään muutamissa näyttelyissä kevään aikana, katsotaan mihin kaikkialle ehdimme. Pentuja meille suunnitellaan vasta lopuvuodeksi tai kokonaan ensi vuoden puolelle. Kiireinen arki rajoittaa pentueiden suunnittelua.Se kuuluisa sanonta on puolet totta "työ haittaa harrastuksia".

-

Again new year has start and new chapterof our life has begun. We have shown our dogs very limited during a last year and even during a biggest show weekend here in Finland we entered our Ruuti and Tom to the show. Ruuti was best bitch 3rd and Tom BOB puppy, Skilos mas breedre group was also BOB but we didn't stay for BIS ring.

We had a wonderful "summer holiday" in north America where we drow around Arizona, Nevada and California. We saw lot and most awesome experience was Grand Canjon, someting what you can't understand untill you see it. We also had a hour flight over the Canjon and it make you understand a bit how huge and magnificient canjon is. I really hope able to go ther again someday. I won't ever forget this place! Another great place was Sea World in San Diego, Ca. There we had a walk "behind a scene" and during that walk we able to touch Dolfins and it was something what I won't forget eighter. Our journey end to the Touscon where we met all our old and new beagle friends at The Nationals. We had a great time and hope to see you all next time, when ever it will be!

 

September / Syyskuu2013

Kesä vaihtuu syksyksi ja jäämme odottamaan talventuloa. No onneksi talveen on vielä matkaa! Pennut ovat muuttaneet omiin koteihin ja Tom poika jäi kasvamaan kotiin.Haluamme toivottaa kaikille uusille Skilos mas perheen jäsenillen onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Tuokoon pikku hännän heiluttajat teille paljon onnea ja iloa! Duuri tyttö muutti Kuruun Vihikoirien vieheeksi ja tulevaisuudessa katsotaan onko tytöstä jalostukseen jatkamaan Skilos mas linjaa. Tom poika pitää vielä jengiä täällä kotona liikkeellä ja onneksi Ruuti äiti on kova tyttö leikkimään pojan kanssa niin vanhusosasto ja arvokkaat voivat keskittyä loikoiluun sohvalla. Näyttelyissä kävimme muutaman kerran ja menstystäkin tuli ihan mukavasti, kasvattimme ovat myös jaksaneet käydä kesän näyttelyissä ja siitä iso kiitos kaikille ahkerille kasvatinomistajille. Tallinassakin tuli käytyä, mutta tälläkertaa saimme mukaan tuotaviksi kaksi vara Cacibia joten uutta matkaa pitää suunnitella tulevaisuudessa, mukana oli Clara tyttö ja Hannan Titi ja Neve villakoira. hannalla oli hieman parempi tuuri kun sa kaksi veteran sertiä ja kasi juniori sertiä, yhtä vaille valiot siis kotona =). Skilos mas päivät sujuivat elokuussa tänä vuonna aurinkoisessa säässä ja mukavasti oli osallistujia päivillä, kaukaisimmat Närpiöstä asti Det var jätte roligt at du kommer treffa os Daniel och Lena med hundarna! Kiitos päivän onnistumisesata kaikille mukana olleille kasvatinomistajille ja ensi vuonna nähdän taas! Erityis kiitos avusta Monalle ja Phillipille, KIITOS avusta se oli korvaamaton! Kesäloma meillä kaksijalkaisilla on vasta lokakuun puoessa välissä joka on hieman koiria kyllä sivuava, sillä matkaamme taas valtameren taa USA.n puolelle katsomaan Beagle päänäyttelyä, The Beagle Nationals 2013 in Arizona!! No samalle reissulle on ihan lomatkakohteitakin kerätty Grand Canjon, Las Vegas, San Diego.....Eli lomaa odtellessa=) Koirien kanssa vietämme nyt syyslomaa ja seuraavan kerran menemme näytteyihin vasta messariin ja silloinkin vain mahdollisesti viikonlopuksi. Tom poika varmasti käy pentunäyttelyssä ainakin kerran tämän vuoden puolella ja katsotaan sitten talven näyttelyitä mihin jaksamme mennä. Kesän pennuista jo Bebe (Skilos mas Peteite Cherie) joka asustaa Ranskassa osallistui Euroopna voittaja näyttelyyn Genevessä Sveitsissä ja oli hienosti paras baby pentu narttu ja VSP baby pentu. Onnea Coralie!! Toivomme kaikille kasvattiemme omistajille oikein hyvää syksyä!!

Summer has change autumn and all puppies has lef to they new home. We would like to wish a lot of happiness and luck with to all new families who have a Skilos mas puppy! Welcome to family!Tom stay at home and let see how he develope and what he will be. Luckily Ruuti likes a lot play with Tom so other will rest comfortable at sofa while Duracel team will play!=) We had a lazy summer and didn't have much energy to shows but we entered to some and had a some success as well. Some our offspring has some show success too and we are very happy from they success! We had a nice Beagle day at our island and many take a part to this Skilos mas day, we would like to thank you all who spend a lovely sunny day with us! Hope to meet you again next year! We will take a part this year Nationals at Arizona and have some sightseeings as well during a this trip Grand canyon, Las Vegas, San Diego,,,, and hope to meet old and new beagle friends at Tucson! We would like to congratulation our Bebe (Skilso mas Petite Cherie) who was best baby bitch at EDS in Geneve Switzerland. Thank you Coralie to take care of our sweet little Bebe! We wish to all Skilos mas family members a colourfull autumn!

 

June / Kesäkuu 2013

Kevät meni penntujen hoidossa ja kesä tuli vauhdilla ilahduttamaan meitä kaikkia koiria kuin omistajia.Gitten pennut muuttivat uusiin koteihin ja toivotamme heille kaikille oikein paljon onnea uuden perheenjäsennen hankinnasta ja toivottavasti näemme beaglepäivillä saaressa elokuussa.Ruutin pennut ovat pian lähdössä omiin koteihin ja vielä narttu ja uros pentu etsii AKTIIVISTA ja rakastavaa kotia. Näyttelyissä emme ole nyt käyneet ainoastaa Tallinassa jossa Helmi tyttö (Skilos mas Sun Moon Stars) sai viimeisen Cacibin ja saa hakea nyt C.I.E. valio arvoa. Greta oli EstVV-13 ja sai hakea Viron Veteraani Ch titteliä =)

Spring has tourn summer and time has fly with puppies. Gitte babies has moove to new home and congratulations to all who have a new familymember at they home right now, enjoy! Hope to see you all at Skilos mas day at island on august! Ruuti puppies will move soon to they new homes and still one bitch puppy need a ACTIVE and loving home! We haven't visit at shows lately , only at Tallin Estonian winer show where Helmi(Skilos mas Sun Moon Stars) got her last Cacib and now she is C.I.E. Ch! Greta was BOB Veteran and got New title EstVW 2013 and also got a Est Vet Ch title =)

March / Maalliskuu 2013

We will (hopefully) have a two litter during a spring Gitte has been mated with Thomas and x-ray told us that we will have 3 puppies. Ruuti has inseminated succesfully and we hope to see something at ultrasound after few weeks. Puppies page will be updated as soon as something will happen. Because of puppies we will be out of show ring during a spring, see you again at summer =)

Meille tulee tämän kevään aikana kaksi pentuetta (toivottavasti). Gitte kävi vierailulla Roskildessa Thomaksen luona uutena vuotena ja Giten röntgen kuvassa näkyi 3 pentua. Ruuti keinosimennettiin onnistuneesti ja toivomme ultrassa näkyvän pikkuisia muutaman viikon päästä. Päivitämme pentuesivuja heti kun pentulaatikossa tapahtuu. Pentujen vuoksi emme käy näyttelyissä kevään aikana joten tamaamme taas näyttelykehissä kesällä =)Welcome to our new website. Enjoy your tour!

Year has come to the end and time has just fly. We would like to THANK YOU Annica Lindström from Great work to help create a new web site to Skilos mas Beagles! Your help was enormous!

Tervetuloa sivuillemme toivottavsti viihdyitte!

Vuosi on pian ohi ja aika sen kun kiitää. Haluamme Kiittää ystäväämme Annica Lindströmiä joka teki meille Skilos mas beagleille nämä uudet sivut!! Apusi oli valtava!!

December / Joulukuu 2012

Welcome our new member to our pack "Clara" Fonte Posca Angel Face, Thank You Rudi and Gabriele to Italy Fonte Posca kennel! Kati Heikkinen (Pakkasaamun beagles) is co- owner of this little princess.

Tervetuloa uusi lauman jäsen "Clara" Fonte Posca Angel Face, Iso Kiitos Rudille ja Gabrielielle Italiaan tästä ihanasta pienenstä Prinsessasta! Kati Heikkinen Pakkasaamun kennelistä on Claran toinen omistaja.